Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ξυπνόντας τους νεκρούς με τον Mike Clark



O φετινός Μάρτης ανήκει στους Suicidal Tendencies λόγω της πολυαναμενώμενης κυκλοφορίας του νέου  τους  άλμπουμ  "13", οπότε τα νέα που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με αυτούς έρχονται σωρηδόν. Αυτή τη φορά έχουμε νέα απο τον για 25 χρόνια κιθαρίστα της μπάντας Mike Clark.


Για όσους δε το ξέρατε μια και δε διαφημίστηκε και ιδιαίτερα, Clark έχει αποχωρήσει από τη μπάντα εδώ και επτά μήνες. Μια ανακοίνωση του προχθές όμως ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο...και να ξυπνήσει μέχρι και πεθαμένους!

"Γεια χαρά σε όλους, είμαι ο  Mike Clark, κιθαρίστας των   Suicidal Tendencies εδώ και 25  χρόνια. Κάποιοι θα αναρωτιέστε τι κάνω τους τελευταίους 7 μήνες.
Λοιπόν, πάντα ονοιρευόμουν να έχω τη δική μου μπάντα όπου θα παίζω rythm και lead κιθάρες καθώς και να τραγουδάω, αυτός είναι ο λόγος που έφυγα από τους Suicidal τον Ιούνιο, για να ξαναφτιάξω τη μπάντα που δημιούργησα το 1985...τους No Mercy.
Δυστυχώς δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το όνομα  No Mercy γιατί είναι καταχωρημένο trademark, έτσι λοιπόν θα λεγόμαστε  Waking The Dead .

Θα κυλοφορήσουμε το πρώτο άλμπουμ των Νο Mercy όπου τραγούδαγε ο Μuir με δύο επιπλέον τραγούδια, όπου επίσης θα τραγουδάει ο Μuir ώστε να μάθουν όλοι πως ακουγόνταν η μπάντα. 

 Επίσης, μας δόθηκε η ευκαιρία α ανοίγουμε τις συναυλίες των Suicidal στην επερχώμενη περιοδεία τους τον Απρίλιο, κάτι που πραγματικά είναι μεγάλη τιμή για εμάς.

Μετά τη περιοδεία να περιμένετε ένα καινούργιο  full length άλμπουμ από τους Waking the Dead σύντομα .

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ξέρετε πόσο ενθουσιασμένος είμαι και πόσο με τιμά που θα βρεθώ ξανά στη σκηνή για άλλη μια φορά.

Ετοιμαστείτε να ματώσουν τα αυτιά σας και  that head  to bang and that slam pit to go off!! (χωρίς μετάφραση  το τελευταίο!)

STraight from the heart,
Mike Clark
Waking The Dead
 Suicidal for Life" 

Δε θα πω τίποτε άλλο...πέρα του ότι oι Slayer τα σπάσανε με τον Lombardo για τα φράγκα της περιοδείας στην Αυστραλία!

Κάτι τέτοια με κάνουν να είμαι περήφανος που διάλεξα αυτή τη στάση ζωής ( και αυτό το ψευδώνυμο.)

CyCo Alx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...