Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τhe Rival Mob - Mob Justice (2013)


Οι Τhe Rival Mob αποτελούν για εμένα το νέο διαμάντι της underground σκηνής της Boστώνης που ως γνωστόν είναι μέγάλη hardcore-oμάνα! Τα μέλη τους έχουν περάσει από αρκετές μπάντες της σκηνής όπως τους Mind Eraser, Righteous Jams, Mental, Xfilesx και τώρα πρόσφατα στους Boston Strunggler.

Oπως καταλαβαίνετε στο "Μοb Justice" δε θα μπορούσαμε να συναντήσουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από επιθετικό, γρήγορο hardcore. Tσαμπουκαλεμένα φωνητικά, κλασσικά hardcore ακόρντα και αρκετή ταχύτητα.

Στα 11 κομμάτια του άλμπουμ (+1 intro) τα περισσότερα έχουν διάρκεια περίπου 1:30 λεπτού, μόνο τρια καταφέρνουν να ξεπεράσουν το δίλεπτο...κι αυτό είναι καλό.

Στα αρνητικά θα είχα να καταλογήσω ότι όλα αυτά είναι χιλιοπεγμένα και βασικά οι The Rival Mob έχουν μια έλειψη προσωπικού στοιχείου, γιατί από προσωπικότητα έχουν και με το παραπάνω.

Οποιος γουστάρει old school καταστάσεις και δε περιμένει να ανακαλύψει την "Αμερική", είναι σίγουρο ότι οι The Rival Mob είναι η μπάντα που ψάχνει για να πορωθεί μιας και οι Boστωνέζοι αυτό που κάνουν, ξέρουν να το κάνουν πολύ καλά.

CyCo Alx


7.5/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...