Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Bad Religion - The Dissent Of Men (2010)


Η ανησυχία είχε ξεκινήσει όταν είχε δημοσιοποιηθεί για λόγους promotion (από punk μπαντα???!!) το πρώτο single (μου διαφεύγει ο τίτλος). Μου φάνηκε πολυ ξενέρωτο. Μετά από σκέψη κατέληξα ότι το συνηθίζουν να έχουν 2-3 πιο ήρεμα και πιασάρικα κομάτια σε κάθε από τους τελευταίους δίσκους, προφανώς  για λόγους promotion (από punk μπαντα???!!) και να κλέβουν κάποια ραδιοφωνικά λεπτά.
Είπα μέσα μου "Μετά το τέλειο προηγούμενο άλμπουμ τους, New Dark Ages, που με είχε φτάσει σε επίπεδα πόρωσης όπως το Suffer, δε μπορεί να ξαναχάλασαν τη συνταγή που τόσο αγαπήσαμε εδώ και δεκαετίες".





Το δισκάκι ξεκινάει καλά με ένα κλασσικό Bad Religion κοματάκι το The Day The Earth Stailed, καλά το πάνε σκέφτομαι, περιμένω με αγωνία το επόμενο. Only Rain, άνευρο, άγευστο, πάμε παρακάτω. Και ναι, εδώ είμαστε Τhe Resist Stance, γρήγορο,τσαμπουκαλεμένο, θυμίζει καλούς Bad Religion. Πάνω στη πόρωση λοιπόν έρχεται η ψυχρολουσία. Γιατί ρε παιδιά το κάνατε αυτό; Γιατί σκωτζέζικο ντους; To Won't Somebody δε θα το έγραφαν ούτε οι Green Day.
Δε θα συνεχίσω να σχολιάζω ένα ένα τα τραγούδια γιατί είναι και 15 τρομάρα τους. Αυτά τα συναισθήματα που περιέγραψα στα 4 πρώτα κομάτια έιναι αυτό που βγάζει όλος ο δίσκος. Τι μία μπορεί να σε πορώσει, μετά να σε ξενερώσει, μετά να θες να το σπάσεις από τα νεύρα σου. 4-5 τραγούδια ξεχωρίζουν, όχι γιατί είναι τίποτα ύμνοι που θα μείνουν ανεξίτηλοι στην ιστορία, τυπικά καλά Bad Religion τραγούδια είναι , αλλά επειδή όλα τα άλλα είναι απο πολύ αδιάφορα ως απαράδεχτα για το μέγεθος της μπάντας.

Δε θέλω ν'αρχίσω να γράφω γιατι τον κυκλοφόρησαν, γιατι δε κλείνουν το μαγαζι κτλ.
Πάω ν'ακούσω το New Dark Ages

Cyco Alx

Υ.Γ Αυτή είναι η δική μου άποψη και όπως λεέι και ο Shadow δεν υπάρχει είναι καλό ή δεν είναι, υπάρχει μ'αρέσει και δε μ'αρέσει κάτι. Οπότε αν θέλετε μπορείτε να ακούσετε σε stream όλο το αλμπουμ εδώ και να αποφασίσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...