Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

All Out War - Into The Killing Fields (2010)


Σπάστα!!! Οι All Out War ήταν από τους πρώτους (μαζί με τους Merauder, Next Step Up, Diecast) που δημιούργησαν το ιδίωμα που τώρα λέγεται MetalCore ή DeathCore. Το Into The Killing Fields ίσως και να είναι ο καλύτερος τους δίσκος μαζί με το Assassins In The House Of God του 2007.



Είχα τη τύχη να τους δω ζωντανά το 1999 στο Dynamo στην Ολλανδία. Οι τύποι έχουν όλο το attitude από τη Νέα Υόρκη αλλά δε πάνε,ούτε ποτέ προσπάθησαν, να μιμηθούν τους θρύλους της εκεί σκηνής. Πάντα η μουσική τους ακροβατούσε στα όρια του Hardcore, Thrash, Death...ακόμα και Black Metal. Από τη πρώτη φορά που τους άκουσα, πόσο μάλλον όταν τους είδα και ζωντανά, με άγγιξαν.
Στο Into The Killing Fields απλά τα σπάνε. Πιό hardcore από ποτέ, χωρίς να λείπουν οι δικασίλες και τα breakbeats εννοείτε, αλλά το τελικό αίσθημα που σου μένει είναι ότι άκουσες ένα τρομερό hardcore δίσκο που φλερτάρει με το metal άσχημα. Αντίθετα στους προηγούμενους η αίσθηση ήταν ακριβώς το ανάποδο. Σε καμιά περίπτωση δεν άλλαξαν ύφος, οι hardcore-αδες θα το λατρέψουν, οι ανοιχτόμυαλοι μεταλλάδες το ίδιο, οι υπόλοιποι ακούστε πρώτα το άκρως Slayer-ιζων Assassins In The House Of God και αν σας αρέσει θα το λατρέψετε επίσης.

ΥΓ: H αντικειμενικότητα πήγε περίπατο σήμερα...αλλά δε γαμιέται...μ'αρέσουν!!!

CyCo Alx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...