Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Terror - Keepers Of The Faith (2010)


Οι Terror είναι μια από τις ποιο ειλικρινείς hardcore μπάντες που υπάρχουν. Δε θα ξεχάσω το τρομερό live με τους Madball στη Σφεντόνα τον χειμώνα. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το πόσο διασκέδαζαν να είναι πάνω στη σκηνή, χωρίς βεντετισμούς και υφάκι, ήταν ένα με εμάς τους θεατές απλά αυτοί είχαν αναλάβει το ρόλο του να είναι πάνω στη σκηνή.Αυτό άλλωστε δεν είναι και το πνεύμα του hardcore;

 

Σε εκείνο το live ένα σκηνικό που έγινε έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτά που λέω. Οι δύο μπάντες ήταν σε περιοδεία στην Ευρώπη περίπου για ένα μήνα και έπαιζαν κάθε βράδυ μαζί, η συναυλία στην Αθήνα ήταν η τελευταία επι ευρωπαϊκού εδάφους. Οσο έπαιζαν οι Madball, οι Terror ηταν στο πλάι της σκηνής και απολάμβαναν το show, στα τελευταία τραγούδια μάλιστα δεν άντεξαν και αρχίσαν τα stage dive όπως κάναμε εδώ και ώρες όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό ώς απόδειξη πως πάνω απ'όλα είναι οι ίδιοι φίλοι αυτής της μουσικής και πραγματικά μέλη της “σκηνής”. Εδώ βλεπεις κάτι ενχωρια γκρουπάκια που άντε να έχουν βγάλει κανένα demo και μόλις τελειώσουν το set τους πέρνουν τις κοπελιές τους και τους φίλους τους και την κοπανάνε χωρίς να δούν την υπόλοιπη συναυλία που και οι ιδιοι ήταν μέρος της. Πλατίασα αλλά ήθελα να τα πώ και οι Terror ήταν μια καλή αφορμή.
Στα του δίσκου τώρα...τι περιμενετε να πώ δηλαδή; Αυθεντικό hardcore στο ύφος που μας έχουν συνηθίσει. Εχουν πέσει λίγο οι ταχύτητες βέβαια αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Καθαρή παραγωγή και τα περισσότερα τραγούδια είναι απλά hardcore ύμνοι.


Cyco Alx True HxC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...