Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Suicidal Tendencies - No Mercy Fool /The Suicidal Family (2010)


Οποιος περίμενε καινούργιο δίσκο Suicidal ας απογοητευθεί καλύτερα από τώρα. Πρόκειται για επανεκτέλεση του δεύτερου τους δίσκου Join The Army και του δίσκου των No Mercy όπου ο Mike Clark έπαιζε κιθάρα και ω τι σύμπτωση...ο Mike Muir τραγούδαγε, πίσω το 1986.




Τα επανεκτελεσμένα τραγούδια βαράνε άσχημα. Το μπασάκι σπέρνει ασύστολα εκεί που πρέπει (αν ξεμείνουν οι Metallica από μπασίστα ξέρουν αυτοι...εκτός αν τους πειράζει που ο καινούργιος είναι μαύρος και μπορεί να τους χαλάσει το image...), οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί και τα φωνητικά έχουν σκληρήνει. Επίσης σε όλα τα κομάτια έχει προσθεθεί αρκετή δόση groove (το groove στα ελληνικά πως το λένε;). Μοναδική παραφωνία ...το Join The Army...είναι σα να το διασκεύασε άλλη μπάντα, το σκίσανε το κομάτι.

Το CD προσωπικά δε το προτείνω σε κάποιον που δεν έχει ακούσει την κανονική έκδοση του Join The Army ή τους No Mercy (αντε βρες το). Καλύτερα να ακούσει κάποιος τα αυθεντικά. Για αυτούς που έχουν λιώσει τα αυθεντικά, είναι μια καλή ευκαιρία να φρεσκαριστούν λίγο με καινούργιες ιδέες πάνω στα αγαπημένα τους κομάτια.

Πάμε τώρα στα δύσκολα...γιατί ρε παλικάρια βγάλατε αυτο το δίσκο; Ποιο το νόημα της κυκλοφορίας του; Αν δεν είχατε ιδέες ας μη βγάζατε τίποτα και γιατί όχι να το κλείνατε το μαγαζί. Παλιμπαιδισμός λέγετε αυτό.
Ο δίσκος καλός επειδή τα κομάτια είναι ήδη κλασικά ,οπότε όπως και να τ'ακούσεις είναι τέλεια, ακόμα 'όμως δε μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης  του . Ελπίζω να μας αποζημειώσουν σύντομα με ένα πραγρατικά νέο δίσκο.

Cyco Alx...Join The SuiCyco Army..xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...