Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δισκοκριτική : Still Screaming - Stick At Nothing EP (2011)


Οι Still Screaming είναι από της μπάντες που κολάς άσχημα άμα τους ακούσεις. Το έπαθα με το προηγούμενο άλμπουμ τους "From The Ashes Of A Dead Time " και περίμενα πως και πως τη νέα τους κυκλοφορία.

Το "Stick At Nothing" είναι ένα βήμα παραπάνω για τους Still Sceaming. Ωρίμασαν, τιθάσεψαν τον ενθουσιασμό τους και μας παρέδωσαν ένα ακόμα hardcore διαμαντάκι! Οι παρακαταθήκες των συμπατριωτών τους Ryker's είναι εμφανέστατες, οι επιρροές από Madball ξεκάθαρες κι όλα αυτά με τις προσθήκες αρκετών, αλλά σοφά τοποθετημένων, breakdowns σε συνδιασμό με τα τρομερά sing alongs που είναι και το σήμα κατατεθέν τους, είναι η εγγύηση ότι κανένας σβέρκος δε θα μείνει στη θέση του από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μπάντα παρόλο που στηρίζετε σε "περπατημένα" μονοπάτια όσο έχει να κάνει με τη μουσική τους, καταφέρνουν και έχουν προσωπικό ήχο. Απαξ και τους ακούσεις τους ξεχωρίζεις.

Επίσης μου προκαλεί 'εκπληξη πως είναι ακόμα σχετικά άσιμο συγκρότημα ακόμα κι αν έχουν κυκλοφορήσει 2 full length και 2 ΕΡ μέχρι τώρα.

Προσωπικά εγγυόμαι πως όποιο άλμπουμ τους και να αποκτήσετε το κουμπί του repeat στο cd player σας θα γίνει προέκταση του δάκτυλου σας!

CyCo Alx





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...