Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δισκοκριτική : Boston Strangler - Primitive (2012)


Οι Boston Strangler είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό της underground hardcore σκηνής της Βοστώνης.
Το  "Primitive" είναι το πρώτο τους άλμπουμ (έχουν κυκλοφορήσει κι ένα demo το 2010) και το περιεχόμενο του είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει και ο τίτλος..ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ!



Παραγωγή από τα '80s, απλές αλλά πορωτικές συνθέσεις κι ένας οργισμένος τύπος στο μικρόφωνο να τα βάζει με όλους και με όλα.

Οι Boston Strangler ειλικρινά με γυρίσανε πίσω στο χρόνο τότε που μεσουρανούσανε μπάντες σα τους DYS, SSD, Verbal Assault, Final Conflict και Crucifix!

Στα 10 κομμάτια του δίσκου (+intro και outro) σαφώς ξεχωρίζει το "Overdose" που παρόλο που είναι ένα κλασσικότατο hardcore κομμάτι που όσοι ακούνε παλιά συγκροτήματα σίγουρα θα βρούνε σημεία που έχουν ξανακούσει, σε κάνει να σκέφτεσαι πως και δε το είχε γράψει τότε κάποιος.

Ξεχώρισα και τα "First Offense", "Locked Inside" και "Overcrowded" , αλλά γενικά όλο το άλμπουμ είναι old school hardcore και όποιος αντέξει, δεν υπάρχει κομμάτι που να μη "καφρίζει"...με τη καλή έννοια πάντα.

To μόνο κακό με αυτό το δίσκο είναι πως έχει γίνει ήδη συλλεκτικός και είναι δύσκολο να βρεθεί, καθώς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού οι Boston Strangler είναι από τα ονόματα που έχουν αρχίσει να συζητιούνται αρκετά.

Για όποιους το hardcore σταμάτησε το 1987, ανεπιφύλακτα βρείτε το με οποιονδήποτε τρόπο και λιώστε το, για όλους τους υπόλοιπους...εσείς θα χάσετε!

CyCo Alx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...