Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Agnostic Front : Περασμένα μεγαλεία...


Μετά τις, προφανώς επιτυχημένες, ζωντανές εμφανίσεις των Agnostic Front στο UNITED BLOOD FESTIVAL, Asbury Lanes και EHR όπου στα πλαίσια του εορτασμού των 30 χρόνων της μπάντας έπαιξαν αυτούσιο το σετ του θρυλικού τους άλμπουμ "Live at CBGB's" του 1989, οι Agnostic Front αποφάσισαν να επανακυκλοφορήσουν το συγκεκριμένο άλμπουμ.

Η συγκεκριμένη επανέκδοση θα γίνει από την Bridge Nine η οποία πρόσφατα είχε πράξει το ίδιο με το ΕΡ "United Blood" και το άλμπουμ "Victim In Pain" όπου είναι και οι δύο πρώτες κυκλοφορίες των Agnostic Front.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι σε περιοριμένα αντίτυπα και συλλεκτική ανάλογα το χρώμα του βινυλίου κλπ.

Κάπου εδώ τα "πήρα" κι εγώ...δηλαδή πόσο πιο "συλλεκτική" θα είναι ρε παλικάρια από το αντίτυπο  σε ΜΑΥΡΟ βινύλιο του 1989 από την Ιn-Effect Records σε πρώτη έκδοση;

Δεν έχω πρόβλημα με την επανακυκλοφορία του άλμπουμ, προφανώς καλό είναι για να το ακούσουν οι νεώτερες γενιές, αλλά κόφτε τις μαλακίες με τα "συλλεκτικά" της πλάκας.

Kι επειδή οι συγκεκριμένοι την έχουν ξανακάνει την ίδια ΑΡΠΑΧΤΗ ουκ ολίγες φορές διαβάστε τι είχα γράψει πέρσυ το Σεπτέβριο για κάτι τέτοιες κυκλοφορίες στο Rock Nation εδώ.

CyCo Alx

1 σχόλιο:

  1. Α ρε Roger,α ρε Roger...καλός,σεβαστός,αλλά εντάξει είπαμε...παντού χωμένος...τλς πάντων μπορεί να την βρίσκει έτσι...ελπίζω μόνο μην καταντήσει γραφικός στο τέλος...

    OLD SCHOOL STYLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...