Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Δισκοκριτική : Attitude Adjustment - No Way Back (2011)


Οι ιστορίες με τον “έκπτωτο” ήρωα που κάνει τη δυναμική επιστροφή για να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του, ανέκαθεν ήταν πιασσάρικες. Κάτι τέτοιο συνέβει και με τους Attitude Adjustment. Εχοντας αποκτήσει φήμη τη χρυσή 4ετία του Crossover , '85-'89, εξαφανίστηκαν κάνοντας μερικά νωχελικά come back στα '90ς και στα '00ς αλλά δεν έπιασε η συνταγή. Το 2011 λοιπόν η μπάντα του γνωστού από τους Machine Head, Chris Kontos έρχεται και ξαναχτυπάει αλλά αυτή τη φορά δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις.


Τι να πρωτοπώ γι αυτό το άλμπουμ, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως εγώ κάπως έτσι θέλω ν'ακούγεται το hardcore. Aγριο, γρήγορο και χωρίς εκπτώσεις. Φαίνεται πως όλες οι παλιοσειρές πήραν τη κατάσταση στα χέρια τους και βάλθηκαν να βγάζουν δισκάρες.

Πίσω από τα ντραμς ο Chris Kontos λυσομανάει δύνοντας ένα τόνο από D-beat στον ήχο των Attitude Adjustment κι αν στη κριτική μου για τους SSS είχα καταλήξει ότι δεν έχει ένα κομμάτι σήμα κατατεθέν στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουνε ακριβώς το αντίθετο, 15 τραγούδια σε 41 περίπου λεπτά που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δε σε αφήνουν σε ησυχία και θες ενστικτωδώς να αρχίσεις το κοπάνημα, το mosh και τα stage dives!

Ηardcore βασισμένο σε παλιές φόρμες και ταχύτητα είναι αυτό που πέρνεις από το No Way Back από το πρώτο κομμάτι “Destruction End” εώς το ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ του δίσκου με το τρομερό ...”Incredible End”.

Αγοράστε το, κατεβάστε το, κλέψτε το, δεν έχει σημασία...αποκτήστε το!

CyCo Alx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...