Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

One Last Round - s/t 7'' (2015)


Αν και πέντε χρόνια συγκροτημα οι One Last Round κυκλοφόρησαν το πρώτο τους 7'' μόλις πριν 2 μήνες.  Τα μέλη των One Last Round είναι πρώην μέλη των Soberphobia, Ten Beers After και Smoking Barrels.

 Το 7'' ανοίγει το κομμάτι Wannabe που από τις πρώτες νότες και ειδικά με το μπαίνουν τα πρώτα φωνητικά το μυαλό (και το αυτί!) πάει αυτομάτος στους Slapshot! Oχι ιδιαίτερα γρήγορο, "θυμωμένα" φωνητικά, και τα απαραίτητα δεύτερα φωνητικά σοφά τοποθετημένα.

Το Stupid Mistakes που ακολουθεί είναι ένα κλασσικότατο γρήγορο old school hardcore τραγούδι που το παιχνίδι με τα διπλά φωνητικά το κάνει να σου κολάει στο μυαλό.και σιγουρα αποτελεί μια από τις καλυτερες στιγμές του EP.

Oι ταχύτητες πέφτουν λίγο στο  More Than This που  πέρνει τη σκυτάλη αλλά το επίπεδο μένει σταθερό. Οld School με ξερές κιθάρες, πιο punk μελωδίες και με χαρακτηριστικά δεύτερα φωνητικά.

Για το τέταρτο κομμάτι του δίσκου, με τίτλο  Νο For An Answer, δε θα πω πολλά. Απλά αν το είχε γράψει πριν 30 χρόνια καμία μπάντα από Νέα Υόρκη μεριά τώρα θα μιλάγαμε για ύμνο.

Το Athens By Night κλείνει το 7'' ξεκινάει μ'ενα σχεδόν δίλεπτο intro από παλιά Ελληνική ταινία (που σπάω το κεφάλι να βρω πια είναι) που παρουσιάζει την παλιά, για εμάς, νέα για την εποχή Αθήνα. Ωραία έμπνευση όποιος την είχε.

Το κομμάτι είναι αυτό που λέμε συναυλιακό, πολλά sing alongs, Oi! ρυθμούς και το "φάντασμα" των Slapshot να πλανάται στ'αυτιά μας, μάλλον φταίει η χρειά του τραγουδιστή και μας αρέσει!

Πάρα πολύ καλό το όλο εγχείρημα, όσοι αρέσκεστε σε καθαρό old school hardcore σίγουρα οι One Last Round είναι για σας. Περιμένω με ανυπομονησία και το LP!

CyCo Alx 

Αξιολόγηση : 9/10







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...