Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνέντευξη Malevolence: «Δε μας πολυενδιαφέρει τι αρέσει στον κόσμο»




Νέα και ταχύτατα ανερχόμενη Αγγλική μπάντα οι  Malevolence, που το ντεμπούτο τους άλμπουμ "Reign Of Suffering" που κυκλοφόρησε πέρσι τράβηξε τα βλέματα (και τ' αυτιά...θα έλεγα) πάνω τους.



Ο ντράμερ της μπάντας, Charlie (πρώτος από δεξιά στη φωτογραφία) , πολύ πρόθυμα, αν και λακωνικά όπως θα παρατηρήσετε, δέχτηκε να μας δώσει συνέντευξη σχετικά με το συγκρότημα και τα μελλοντικά τους σχέδια.


- Πρώτο άλμπουμ και βγήκε από μια μεγάλη εταιρία, την Century media, πως έγινε αυτό;

O Jamie Graham ( τραγουδιστής των Ηeart of a Coward ) μάς πρόσεξε σε μια συναυλία που παίζαμε μαζί, πρέπει να ήταν το 2012. Ηταν ιδιοκτήτης της εταιρίας Seige of Amida Records η οποία αγοράστηκε από τη Century Media ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Μας είπε να γράψουμε ένα άλμπουμ καθώς μέχρι τότε είχαμε κυκλοφορήσει μόλις 3 τραγούδια, και να 'μαστε τώρα να έχουμε υπογράψει με αυτούς.

- Αν έπρεπε οπωσδήποτε να βάζατε μια "ταμπέλα" στο ύφος σας ποια θα ήταν αυτή; Ηardcore, metal ή κάτι άλλο;

Θα μπορούσα να πω πως το ύφος της μουσικής μας, χαρακτηρίζεται από metal, ελαφρώς επηρεασμένο από hardcore. Αυτή είναι η γνώμη μου για το ύφος των Malevolence.

- Εχετε πάρει πολλές καλές κριτικές για το άλμπουμ, τι αντίκτυπο έχει αυτό στη μπάντα;

Θα έλεγα ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το άλμπουμ μας, άρεσε στο κόσμο, αλλά, να σου πω, δε μας πολυενδιαφέρει κιόλας. Εμείς απλά θέλαμε να παίξουμε αρρωστημένο metal. (γέλια)

- Πιστεύεις πως οι μουσικοί εκτός από τη μουσική τους πρέπει να περνάνε και κάποια κοινωνικοπολιτικά μηνύματα;

Οχι απαραίτητα. Τουλάχιστον για εμάς και τα δικά μας δεδομένα, δε πιστεύω πως κάποιος από το συγκρότημα έχει κάτι συγκεκριμένο να πει για τη κοινωνία ή την πολιτική. Απλά παίζουμε τη μουσική που μας αρέσει.

- Τι καινουριο θα μπορούσε να φέρει ένα συγκρότημα στη μουσική, όπως οι Malevolence;

Ως Malevolence θα μπορούσαμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο πιο κοντά στη σκληρή μουσική, άρα περισσότερες συναυλίες και περισσότερες "ευκαιρίες" μέσα στο pit!

- Ποιες είναι οι επιρροές σας;

Προσωπικά για εμένα είναι πάρα πολλές για να τις αναφέρω. Θα έλεγα για αρχή, το παλιό metal όπως οι Sepultura, οι At The Gates, πολύ Death Metal όπως οι Νecrophagist και γενικά μπάντες όπως οι Lamb Of God, Pantera, Chimaira, Hatebreed και Βlack Dahlia Murder.

- Πως βλέπεις τη σκηνή της Αγγλίας αυτή την εποχή;

Φανταστική, θα έλεγα! Ο κόσμος δείχνει ενθουσιασμένος αρκετά, μας ακολουθεί όπου κι αν παίζουμε, σε κάθε βήμα των Malevolence και τα pits είναι σκληρότερα και πιο βίαια από ποτε!

- Τι να περιμένουμε στο μέλλον από τους Malevolence ;

Για τα επόμενα 1-2 χρόνια η απόφασή μας είναι να κάνουμε πολλές περιοδείες και συναυλίες. Επόμενος στόχος μας είναι να ακολουθήσει νέο άλμπουμ πολύ πιο βαρύ και άρρωστο από το τελευταίο μας.

- Εχεις κάποια άποψη για την ελληνική σκηνή;

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα! Το μόνο που ξέρω είναι τα Μάλια της Κρήτης όπου πάω διακοπές! Καλέστε μας για συναυλία!

- Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου

  Κι εγώ! Εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή...

CyCo Alx





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...