Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Overpain - Underrated OverHated (2013) + Download




Η αλήθεια είναι πως με τα beatdown κι όλα αυτά τα καινούργια "φρούτα" δε τα πάω καλά. Η αλήθεια όμως πάλι είναι πως πάντα έχω τ'αυτιά μου ανοιχτά και ακούω τα πάντα πριν τα κρίνω θετικά ή αρνητικά. Κάπως έτσι κάθησα και άκουσα με προσοχή το πρώτο άλμπουμ των Σαλονικιών Overpain και το αποτέλεσμα με αποζημείωσε θετικά θα μπορούσα να πω.


Δεμένη μπάντα, όγκος, sing alongs και αρκετά ενδιαφέροντα old school ξεσπάσματα που είναι και αυτά που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με αντίστοιχες μπάντες, είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.

Ενοείτε πως τα κοφτά ριφς και οι αργές ταχύτητες σε κάποια κομμάτια έχουν τη τιμητική τους αλλά δε θα μπορούσα να μη ξεχωρίσω τραγούδια σα τα "Μake It Count", "Reborn", "Represent" και "Sellout Take Down" που συναγωνίζονται επάξια τις καλύτερες στιγμές από μπάντες όπως οι Terror και οι First Blood.

Στιχουργικά οι Overpain ασχολούνται με "κλισέ" , κατά τη γνώμη μου, θέματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με τη σκηνή, τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Καλή προσπάθεια για ντεμπούτο, το συγκρότημα το κατέχει το άθλημα, συναυλιακά φαντάζομαι οι περισσότεροι τους έχετε δει οπότε περιτά τα σχόλια. Στηρίξτε Salonika HardCore και περιμένουμε τη συνέχεια!

CyCo Alx

ΥΓ. Το Underrated OverHated μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ ή από τα downloads αφού οι Overpain είχαν τη καλωσύνη να το προσφέρουν! Θα πρότεινα να το αγοράσετε κιόλας εφόσον σας αρέσει! Μόνο έτσι θα μείνει η "σκηνή" ζωντανή!


7/10


2 σχόλια:

  1. yparxei klise sto hardcore?!...o kathenas oti goustarei grafei oti goustarei niwthei oti goustarei ftunei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλισέ: ουδέτερο άκλιτο
    τυποποιημένη και πολυχρησιμοποιημένη, τετριμμένη έκφραση ή μοτίβο, κοινοτοπία

    Kατά τ'αλλα θα συμφωνήσω ότι ο καθένας γράφει και παίζει ότι γουστάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...