Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Nέα από το στρατόπεδο των "πάλαι ποτέ" Βlack Flag




 Ποιος θα το φανταζόνταν ότι το 2013 θα είχαμε να μαθαίνουμε νέα από τους Black Flag. Καινούργια μπάντα απο τον ιθύνοντα νου των Black Flag, Greg Ginn και μπάντα διασκευών στους Black Flag από πρώην μέλη, με το πρωτότυπο και εμφάνταστο όνομα Flag (που να δείτε και το logo).

  •  Ο Greg Ginn λοιπόν που εγώ προσωπικά τον έχασα κάπου στο 1993 όταν και είχε κυκλοφορήσει 2 σόλο άλμπουμ, επανέρχεται δισκογραφικά. Σε συνεργασία με τον Skateboarder και μουσικό Mike Vallely δημιούργησαν τους Gοοd For You και θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ  "Life is Too Short to Not Hold a Grudge", στις 26 Φεβρουαρίου  από την SST φυσικά.
         Ακούστε ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς  τους



 Side A:
1.) I'd Rather Die
2.) No Plan B
3.) Free
4.) Hanging Around
5.) Knife in the Face

Side B:
1.) Stupid Me
2.) Good Sport
3.) It's Just Business
4.) Dreams
5.) Blaze of Glory
6.) True Companion



  • Πάμε τώρα στους Flag. To Δεκέμβριο του 2011 στα πλαίσια του εαρτασμού των 30οστών γενεθλίων του Goldenvoice ο Κeith Morris (OFF, Circle Jerks), Bill Stevenson (Descendents,ALL) , Chuck Duckowski (SWA) και  ο  Stephen Egerton ( Descendents,ΑLL) ...όλοι πρώην μέλη των Βlack Flag το δίαστημα 1981-1985, πλήν του  Egerton, ανέβηκαν στη σκηνή και έπαιξαν 2-3 τραγούδια των Black Flag. Bλέποντας λοιπόν την ανταπόκριση του κοινού αποφάσισαν να το συνεχίσουν κι έτσι με την επωνυμία FLAG θα δώσουν κάποιες συναυλίες με ένα  σετ 30 κομματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...