Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Knuckledust - Bluffs- Lies & Alibis (2012)


Πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας δε τα λές και λίγα. Το "Bluffs- Lies & Alibis" λύνει τη σιωπή των Knuckledust, ίσως του μεγαλύτερου πλέον hardcore συγκροτήματος της Βρετανίας.

Η ευρωπαϊκή σκηνή αντεπιτίθεται και νιώθω πως ξαναζούμε τις ένδοξες στιγμές των '90ς όπου ευρωπαϊκά συγκροτήματα "μεγαθήρια", επιτρέψτε μου την έκφραση, μεγαλούργησαν.

Οι  Knuckledust μας παραδίδουν ίσως το πιο ολοκληρωμένο τους  άλμπουμ, στο γνωστό τους Νεοϋορκέζικο στιλ οι Λονδρέζοι συνδιάζουν ταχύτητες, groove στο ύφος των Μadball, sing alongs,  αλλά και μερικά επιλεκτικά beat down σημεία. Βέβαια ως Αγγλοι δε ξεχνούν και τις καταβολές τους και σε κομμάτια όπως το ομώνυμο  "Bluffs- Lies & Alibis" ακούμε κάποια Οi! σημεία στο ρεφραίν.

Να σταθώ λίγο στους στίχους όπου είναι καθαρά κοινωνικοπολιτικοί και καλύπτουν θέματα όπως η απαξίωση των πολιτών από τους πολιτικούς, τη νέα τάξη πραγμάτων ως το facebook (facecrook)!

Πολύ καλή κυκλοφορία, όσο ακούω το άλμπουμ ανακαλύπτω συνέχεια λόγους για να μου αρέσει.

CyCo Alx

7.5/10

(Aπό σήμερα αποφάσισα να βάζω βαθμολογίες στα άλμπουμς που κάνω δισκοκριτική πάντα σύμφωνα με τη δική μου υποκειμενική άποψη και γούστο, τα σχόλια πάντα ανοιχτά για όποιον έχει αντίθετη άποψη)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...