Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Strength Records


Ενα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα για τον Roger Miret (Agnostic Front) και τον Onno Cro-Mag (ηγετική φιγούρα για το Ευρωπαϊκό hardcore). Σε μια περίοδο που οι δισκογραφικές εταιρίες δε ζουν και τις ποιο ανθηρές τους ημέρες δημιούργησαν τη Strength Records με σκοπό, όπως αναφέρουν, να τα κάνουν όλα όπως παλιά.

Η πρώτη κυκλοφορία της εταιρίας θα είναι το νέο άλμπουμ των ιστορικών Βέλγων Ηard Ressistance. To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαϊου και θα λέγεται "Lawless & Disorder".
Επίσης βρίσκεται στα σκαριά και μια συλλογή με διασκευές όπου γνωστές μπάντες θα διασκευάζουν τραγούδια που τους στιγμάτισαν από το παρελθόν. Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι : Terror, Rancid, Napalm Death, Evergreen terrace, Beowülf, Dropkick Murphys, Peter Pan Speedrock, The Generators, The Bones, Hard Resistance, No Turning Back, Hudson Falcons, Biohazard, The Unseen, Agnostic Front, Wisdom In Chains, Flatfood 56, Good Riddance, Deafness.

Η Strength Records ανακοίνωσε πως θα επαναδραστηριοποιήσει και το φεστιβάλ “EUROPEAN HARDCORE PARTY” και έδωσε ως ημερομηνία διεξαγωγής του τη 1η Δεκεβρίου του 2012 χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέριες.

- www.strength-records.com
- www.facebook.com/strengthrecords
- www.youtube.com/strengthrecords
- www.myspace.com/strength-records
- www.twitter.com/strengthrecords
- www.reverbnation.com/strengthrec

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...