Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δισκοκριτική : ΚΑΟS 13 - Street Warriors (2011)



Oι KAOS 13 είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης του, γνωστού από τους Skarhead και όχι μόνο, Danny Diablo και του raper Grizz Rock από τους Ruff Ryders. H συμπάθεια του Danny Diablo για το hip-hop είναι δεδομένη αφού παράλληλα με τους Skarhead έχει διάφορα side projects γύρω από αυτή τη μουσική.


Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι βαριά beats, εξίσου βαριές κιθάρες και δύο θυμωμένους τύπους να ραπάρουν με κλασσική θεματολογία ιστοριών του δρόμου.
Σχεδόν σε όλα τα κομμάτια υπάρχουν κιθάρες. Στο Street Warriors έχουμε και πολλές guest συμμετοχές με αυτές του Ill Bill (La Coka Nostra) και Skam Dust (Son Of Scum) να ξεχωρίζουν.
Το CD είναι ένας σκληροπυρηνικός hip-hop δίσκος με πολλα βαριά μεταλλικά riffs. Μη περιμένετε να ακούσετε κάτι σα Biohazard. Aπό την άλλη πιστεύω ότι έχει πολύ πιο “θέμα” και ενδιαφέρον το άκουσμα του από κάποιον που ακούει hardcore παρά τα metal, death, black, emo, με δεύτερο συνθετικό τη λέξη core, σκουπίδια που μας κατακλύζουν στις μέρες μας.
Οσοι κάποτε λιώσατε τη συλλογή Judjement Night ή πορωθήκατε με τη συνεργασία των Onyx με τους Biohazard θα το εκιμήσετε δεόντος. Οσοι πιστεύετε ότι το πραγματικό,το τονίζω, hip hop δεν έχει καμία σχέση με το hardcore απλά προσπεράστε το.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τους KAOS 13 εδώ

CyCo Alx 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...