Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δισκοκριτική : Take Offense - Tables Will Turn (2010)



Eπεσα πάνω στους Take Offence εντελώς τυχαία και αμέσως μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Το έψαξα λίγο το θέμα, είναι από τη Καλιφόρνια έχουν κυκλοφορήσει ένα 7'' και το “Tables Will Turn” που παρουσιάζουμε εδώ σήμερα. Επίσης θα συμμετάσχουν φέτος στο μεγαλύτερο hardcore event του κόσμου...στο Superbowl Of Hardcore 2011!


O ήχος τους κινείται μεταξύ Suicidal Tendencies εποχής “Join The Army”, No Mercy και Strife.
H φωνή του τραγουδιστή και ο τρόπος που τραγουδάει φέρνει στο μυαλό τον Cyco Miko αρκετά έντονα αλλά η φωνή του σκληραίνει σε άλλα σημεία οπότε μη περιμένετε μια “κοπια” των Suicidal. Tα ίδια ισχύουν και για τη δουλειά στις κιθάρες. Δε θέλουν να κρύψουν από που έχουν επηρεαστεί (βλέπε αυτά που είπαμε παραπάνω) αλλά από την άλλη έχουν βάλει και τις προσωπικές τους πινελιές οπότε στο τέλος καταφέρνουν να έχουν το δικό τους ήχο.
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως έχουν μεγαλώσει ακούγοντας ότι κυκλοφορεί από το λεγομένο “οld school” Καλιφορνέζικο hardcore και όπως είναι φυσικό αυτό βγήκε στη μουσική τους,

Προσωπικά πιστεύω πως το να σου λένε ότι μοιάζεις με Suicidal είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τιμή από τη στιγμή που δεν έχουν και το πιο απλό και εύκολο παίξιμο στο κόσμο, οπότε το να παίζεις έτσι να προσθέτεις τις δικιές σου ιδέες και στο τελικό αποτέλεσμα o ακροατής να λέει ότι άκουσε τους Take Offense και όχι κάποια ρέπλικα θέλει...σοβαρό σετ μπαλάκια...για να το πω κομψά!

Ολοι οι Suicycos να επενδύσουν άφοβα...όλοι οι άλλοι...κάντε ότι καταλαβαίνετε αλλά εσείς θα χάσετε!

CyCo Alx 

4 σχόλια:

  1. η καλύτερη καινουργια μπάντα μακράν, βινύλιο απ΄ τη reaper για τους ενδιαφερόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα άμα το συνεχίσουν έτσι θα περάσουμε καλά με τους Take Offense στο μέλλον. Επίσης τσέκαρε τους Γερμανούς Still Screaming...φοβερή μπάντα!
    http://hc-nation.blogspot.com/2010/12/still-screaming-from-ashes-of-dead-time.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρεπιπτόντως οι take offense έχουν άλλα 2 7'',ένα split με PC death squad και κανα 2 demo, βασανίσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι...καντε έρευνα γιατί εγώ δε πρόλαβα να το ψάξω πολύ το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...