Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Επανακυκλοφορία σε DVD/Blue Ray του Decline of Western Civilization


Mετά από 35 χρόνια από τη πρώτη κυκλοφορία του ντοκυμαντερ Decline of Western Civilization θα επανακυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε boxet και με τις τρεις ταινίες, σε DVD και Blue Ray.


Η επίσημη κυκλοφορία θα γίνει στις 30 Ιουνίου από τη Shout! Factory και θα περιλαμβάνει και τις τρεις ταινίες Decline of Western Civilization Ι & ΙΙ & ΙΙΙ σε High Definition, bonus υλικό που δε περιλαμβανόνταν στις αρχικές παραγωγές καθώ και booklet 40 σελίδων.




Να θυμίσουμε ότι το πρώτο μέρος της ταινίας της Penelope Spheeris κυκλοφόρησε το 1980 και αναφέρεται στην Αμερικάνικη punk σκηνή της εποχής με συνεντεύξεις και αποσπάσματα συναυλιών από Black Flag, Fear, Germs, X, Circle Jerks.



Η δεύτερη ταινία κυκλοφόρησε 8 χρόνια αργότερα με τίτλο The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years και έχει να κάνει με την άνθηση του Hair Metal με μπάντες όπως οι Poison, Alice Cooper, W.A.S.P αλλά και Motorhead και Μegadeth.



Τη τριλογία κλείνει η ταινία The Decline of Western Civilization Part III του 1998, όπου ασχολείται με τη ζωή άστεγων punks και εμφανίζονται οι Final Conflict και οι Naked Aggression. Το Part III δε κυκλοφόρησε ποτέ σε βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...