Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Nέο ξεκίνημα για το Hardcore Nation


Η νέα "σεζόν" ξεκίνησε για το Hardcore Nation και πέρα από τις εικαστικές παρεμβάσεις στην εμφάνιση του blog έχουν αλλάξει κι άλλα πράγματα. Για όσους δε το έχουν αντιληφθεί ακόμα το Rock Nation (η ομπρέλα μέχρι πρότεινος του Hardcore Nation) έκλεισε για τους δικούς του λόγους. Το Ηardcore Nation αποφάσισα να το συνεχίσω γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν αυτόνομο κι έχει να κάνει με τη μουσική και τη φάση που πραγματικά με εκφράζει εδώ και τρεις δεκαετίες.


Απαλαγμένος πλέον από τις υποχρεώσεις της οργάνωσης και της συμμετοχής μου στο Rock Nation όλη αυτή η ενέργεια και ο χρόνος θα δωθεί πλέον αποκλειστικά και μόνο σε αυτό τo blog που μέχρι τώρα αποτελούσε κατά κάποιο τρόπο ένα side project.

Θα δωθεί περισσότερο βάρος στη προώθηση της Ελληνικής Punk και Hardcore σκηνής, χωρίς βέβαια να πάνε σε δεύτερη μοίρα οι ειδήσεις και δισκοκριτικές από μπάντες του εξωτερικού, όπως γινόνταν μέχρι τώρα.

Σε όλη αυτή τη προσπάθεια η βοήθεια οποιουδήποτε θα ήθελε να συμμετέχει σε όλο αυτό το εγχείρημα (και νέο ξεκίνημα) είτε αρθρογραφόντας είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Υπάρχουν σκέψεις και ιδέες για κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είναι τώρα το Hardcore Nation, πάντα DIY και χωρίς υπόνοια κέρδους, ώστε το blog να γίνει ένας αυτοδιαχειριζόμενος διαδικτυακός χώρος της ελληνικής Hardcore/Punk σκηνής πέρα από πρόσωπα (συμπεριλαβανομένου και του δικού μου) και κλίκες, παρέες ή όπως αλλιώς θέλετε να τις πείτε.

CyCo Alx

Y.Γ. : Eυχαριστώ όσους έχουν υποστηρίξει τόσα χρόνια το site...ξέρουν ποιοι είναι!

United & Strong

Contact : alex@hardcorenation.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...