Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Δελτιο Τύπου : Vive le Punk Rock Festival



Η 77-82 Punk Rock Team διοργανώνει στις 8 Φεβρουαρίου ένα Festival στο Αn Club με αφορμή τον εορτασμό των 7 χρόνων ύπαρξης της, στο οποίο θα εμφανιστούν live οι θρυλικοί Infa Riot (U.K. Punk from the 80's)
special acts:Ομίχλη (Street Punk) / Smoking Barrels (Ska) / My Turn (HC) / Ten beers after (Street punk/Oi!) / The Vagabonds 77 (Punk Rock)


starts 19:00 - damage 10 euros

Οι Infa Riot σχηματίστηκαν το 1980 στο βόρειο Λονδίνο από τον τότε 17χρόνο Lee Wilson (Φωνητικά) και τους 15χρονους Floyd Wilson (Μπάσο) & Barry Damery (Κιθάρα).
Το γκρουπ συμπληρώνεται σήμερα από τον Alex Cardarelli (Τύμπανα) με θητεία σε Angelic Upstarts & Bad Manners.

Μέσα σε 3 χρόνια πραγματοποίησαν ένα U.K tour με Angelic Upstarts, μια περιοδεία με τους Exploited καθώς και μια μοναδική συναυλία στο κλειστό του Πανελληνίου στην Αθήνα.
Στο διάστημα αυτό κυκλοφόρησαν Singles που ήταν στο Top 10 των τότε U.K Charts και το άλμπουμ ‘’Still out of Order’’ που’χει χαράξει ιδιαίτερα την ιστορία της Punk μουσικής. Μέσα από το οποίο είναι το κομμάτι ‘’Emergency’’ που με τρομερή επιτυχία διασκεύασαν οι Motorhead. Το 2011 επανεμφανίστηκαν και δεν θα μπορούσαν να μην ήταν Headliners στα μεγαλύτερα Punk Festivals (Punk & Disorderly & Rebellion).

Tην σκηνή θα μοιραστούν οι γνωστοί σε όλους μας ΟΜΙΧΛΗ που θα ερμηνεύσουν τα νέα τους κομμάτια όπου μόλις ηχογράφησαν καθώς και τις επιτυχίες των προηγούμενων άλμπουμ (Η δική μας καθημερινότητα/Friends for ever Punks for life/ Legion of Freaks).

Eπίσης θα εμφανιστεί η 8μελής μπάντα SMOKING BARRELS που συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και δηλώνει παρόν!

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από το Festival οι My Turn, οι οποίοι θα έρθουν με φόρα από το Balkan tour.

Οι Ten beers after ( μέλη Soberphobia & Wasted Utd. ) θα εκτελέσουν από την νέα κυκλοφορία τους, παραμένοντας πιστοί στο Oi-Punk ύφος τους.

Και τελευταίοι αλλά σίγουρα όχι καταϊδρωμένοι οι The Vagabonds 77 θα ζεστάνουν αναμφίβολα το κοινό ήτοι ανανεωμένοι με την αλλαγή του κιθαρίστα.

Όλοι λοιπόν ραντεβού στις 8 Φεβρουαρίου 2014- ήμερα Σάββατο- στο AN live club Σολώμου 13-15, για να ζήσουμε ακόμη μια αξέχαστη Punk Rock βραδιά. Ελάτε από νωρίς! Οι πόρτες ανοίγουν 19:00 και με τιμή εισιτηρίου μόλις 10 ευρώ.


77-82 Punk Rock Team

Links :
https://www.facebook.com/77.82PunkRockTeam www.facebook.com/vivelepunkrock
https://www.facebook.com/infariot
https://www.facebook.com/pages/OMIXLH/490071997701042
https://www.facebook.com/thesmokingbarrels
https://www.facebook.com/MyTurnHC
https://www.facebook.com/tenbeersafter.gr
https://www.facebook.com/pages/The-Vagabonds-77/181275158627794

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...