Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Nεκρός οπαδός σε συναυλία των Suicidal Tendencies



Τραγική κατάληξη είχε η συναυλία των SUICIDAL TENDENCIES στην Ελβετία στις 22 Ιανουαρίου στo πλαίσιo του "Persistence Tour" μαζί με τους Terror, τους Strife και άλλους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Solothurner Zeitung και τον επικεφαλή της διοργάνωσης Pipo Kofmehl, ένας 28χρονος έκανε stage dive αλλά το πλήθος δε κατάφερε να τον πιάσει και έπεσε με το κεφάλι στο πάτωμα.

Στην αρχή κανείς δε κατάλαβε πόσο σοβαρό ήταν το περιστάτικο. Ένας φρουρός ασφαλείας έτρεξε να βοηθήσει τον νεαρό και αμέσως πήγε κοντά του και η μονάδα έκτακτης ανάγκης. Ο νεαρός αφού σηκώθηκε και περπάτησε λίγο, θέλησε να πάει σπίτι του αλλά η ομάδα ασφαλείας της συναυλίας
επέμενε να τον μεταφέρει σε ένα κοντινό νοσοκομείο για να να επιβεβαιώσούν ότι έιναι καλά. Ο 28χρονος εκείνη τη στιγμή έπαθε επιληπτική κρίση και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βέρνης όπου και πέθανε 2 μέρες μετά στις 24 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το συμβάν ανακοινώνοντας ότι θεωρείται ατύχημα. Η εισαγγελία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό όπως συνηθίζεται σε άναλογες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...