Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

My Turn / The Bridge : Friendship (split 2013)


Το ότι έχω μια αδυναμία στους My Turn όσοι με διαβάζουν καιρό θα το έχουν καταλάβει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό καθώς ήμουν ίσως λίγο πιο αυστηρός από όσο τους άξιζε στη δισκοκριτική για το "Athens".

Στις αρχές της χρόνιας που διανύουμε κυκλοφόρησαν ένα split 7'' με τους σέρβους Τhe Bridge, oι My Turn συμμετείχαν με δύο κομμάτια σε αυτό το εγχείρημα και με άλλα τόσα οι Τhe Bridge.

To κομμάτι που ανοίγει το 7'' "Το Τhe Kids" απλά είναι ένας hardcore ύμνος, straight edge youth crew από Αθήνα στη μάπα όλων! Τρομερή δουλειά στις κιθάρες από τον Φώτη (που τώρα πια είναι στους ANFO), πιο metal παραγωγή και γενικά η αίσθηση που βγάζει το συγκρότημα είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που βγάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Ακολουθεί το "Don't Run Away" που θυμίζει λίγο από Agnostic Front και τελικά τώρα που το σκέφτομαι δε τους αδίκησα καθόλου στο "Αthens"...oι ίδιοι αδίκησαν τους εαυτούς τους!Sing alongs, κοφτά ριφς και τρομερή ενέργεια...ήταν το αλατοπίπερο που έλειπε στην ήδη πετυχημένη συνταγή και πιστεύω πως με αυτή τη κυκλοφορία βρήκαν τις σωστές δόσεις!

Οι Τhe Bridge με τα δυό τους κομμάτια "Αpocalyptic Preview" και "Monuments In Silence" δε με έπεισαν ιδιαιτερα καθώς φλερτάρουν αρκετά με το είδος του metalcore που απεχθάνομαι...χωρίς απαραίτητα να είναι τόσο χάλια.



CyCo Alx

Αξιολόγηση : My Turn 9/10
                       The Bridge 6/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...