Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Strength For A Reason - Through Gold Eyes (2013)


Λένε πως η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα και σωστό όσο έχει να κάνει με τη μουσική. Υπάρχουν μπάντες που μετά το δεύτερο άντε τρίτο άλμπουμ παίζουν τα ίδια και τα ίδια και βαριέσαι να τους ακούς και άλλες που παρόλο πως φαινομενικά επαναλαμβάνονται, αρκούν μερικά ψίγματα από κάποιες φρέσκες ιδέες να τους κάνουν να ξεχωρίζουν.



Οι Strength For A Reason σίγουρα ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Το "Through Gold Eyes" είναι αισίως το τέταρτο full length άλμπουμ και τους βρίσκει κεφάτους και τσαμπουκαλεμένους όπως ήταν το 2001 που κυκλοφόρησαν το "Show And Prove".

Εξι καινούρια κομμάτια στο γνωστό τους ύφος, βαριές κιθάρες, sing alongs και συνθέσεις που θυμίζουν πολύ το ύφος των Madball χώρίς όμως να τους αντιγράφουν.

Το άλμπουμ συμπληρώνουν και τέσσερις ζωντανές ηχογραφήσεις που αποτυπώνουν την ενέργεια της μπάντας επί σκηνής και είμαι σίγουρος πως όποιος δε τους έχει ξανακούσει θα μπει στη διαδικασία να ξετρυπώσει τα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Ειλικρινά δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι καθώς όλα είναι πολύ καλά... πέρα από τη ζωντανή εκτέλεση του hardcore ύμνου τους "Stand By My Side" που ειλικρινά θα ήθελα κάποια στιγμή να το δω  live! (Διοργανωτές ακουτε???)

CyCo Alx

Αξιολόγηση : 8/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...