Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Coldside - We 've Had Enough (2013)



East Coast hardcore από Φιλαδέλφεια (των Η.Π.Α όχι της Α.Ε.Κ) μεριά πουλάνε οι Coldside μέσα από τη Strength Records του Mirret και του μακαρίτη τώρα πια Onno Cromag (RIP) και οφείλω να ομολογήσω ότι το κάνουν καλά.

Οι φίλοι του ήχου των Blood For Blood, Sick Of It All, Madball και φυσικά των Agnostic Front θα κάνουν πάρτυ με αυτό το άλμπουμ.

Δύο τραγουδιστές, sing alongs, τεστοστερόνη και πολύ αντρίλα αναδείεται μέσα από τα αυλάκια του δίσκου. Oι προθέσεις τους φαίνονται από το εισαγωγικό "Valley Of Kings" όπου η εισαγωγή είναι τελείως Agnostic Front/Madball όπως και πολλά σημεία του κομματιού.  Ολο το άλμπουμ πάει κάπως έτσι με ατάκες όπως "Υοu wanna fuck with us?" που ρωτάνε στο "Cross The  Line" ή το "(Ηardcore) Hooligans". Το "Τhis Is Our Time" πάει για ο επόμενος hardcore "ύμνος" και να μου το θυμηθείτε .

Πιασάρικη μουσική, πιασάρικοι στίχοι, που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε κάνουν να πορωθείς και να θες να τα σπάσεις όλα γύρω σου, αλλά λίγο παιδαριώδες το όλο concept. Πήξαμε από macho τύπους στη "σκηνή".

Το αγαπημένο μου σημείο του άλμπουμ η διασκευή του "Alcohol" των Gang Green, όχι τόσο για την επιλογή του κομματιού (που παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου), όσο για την επιλογή της μπάντας που στις μέρες μας λίγοι τους ξέρουν, παρόλο  που στην εποχή τους ('80ς) ήταν από τα πρωτοπόρα συγκροτήματα στη σκηνή της Βοστώνης.

CyCo Alx

Αξιολόγηση : 7/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...