Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Unleashed Hell In Fest : Ryker's / Spidercrew (11/5/2013)



Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω συναυλία  Ryker's  καθώς για πολλούς και διάφορους λόγους αποτελούν μπάντα ορόσημο στη  "καριέρα" μου ως μέλος αυτής της σκηνής. Το γεγονός ότι τους συνόδευαν οι  Spidercrew ήταν σαφώς ένα επιπλέον κίνητρο. Παίζει το  hardcore nation  να είναι και το μοναδικό ελληνικό site που ασχολήθηκε μαζί τους με τη δισκοκριτική στο "Still Crazy But Not Insane" από το 2011.




Εφτασα στο 7 Sins   γύρω στις 10:30  οπότε δε πρόλαβα καμία από τις μπάντες που έπαιζαν support. Eυτυχώς όμως πρόλαβα τους  Spidercrew λίγο πρν ξεκινήσουν το σετ τους.

Ο γεμάτος tattoo Sean πήρε θέση κατω από τη σκηνή. ο Mike "Crucified" σε θέση δεύτερου τραγουδιστή (παράτησε το μπάσο) πάνω στη σκηνή και η επίθεση ξεκίνησε. Οσοι δεν είχαν ιδέα ποιοι είναι οι  Spidercrew δε χρειάστηκαν και πολύ χρόνο για να καταλάβουν ότι η μπάντα το "εχει" το άθλημα...και ειδικά live.

Τρεις τραγουδιστές, με τον έναν στο pit να ξεσηκώνει το κόσμο, κομμάτια δυναμίτες...δεν ήθελε και πολύ να γίνει χαμός έστω και με το λίγο κόσμο που είχε τη τύχη να παραβρεθεί στη συναυλία. Μη τα πολυλογώ οι  Spidercrew τα "έσπασαν"  και κρίμα για όποιον δε τους είδε.

Η δουλειά των Ryker's μετά τη σαραρωτική εμφάνιση των Αυστριακών φάνταζε λίγο δύσκολη...αλλά όπως λένε και στο χωριό μου...ο παλιός είναι αλλιώς. Ξεκίνησαν λίγο μουδιασμένα, αλλά μετά από δύο κομμάτια η μηχανή πήρε μπροστά και ο ογκόλιθος που ακούει στο όνομα Ryker's ισσοπέδωσε τα πάντα στο διάβα του. Με δύο νέα μέλη από την αρχική τους σύνθεση, δίδαξαν πως παιζόνταν το ευρωπαϊκό hardcore στα 90's. Η επιτυχία της συναυλίας αποτυπώθηκε στο χαμόγελο του τραγουδιστή τους καθ'όλη τη διάρκεια. Ετσι πρέπει να είναι ένα hardcore show.

Θεωρώ περιτό να κάτσω ν'αναλύσω πως και τι παίχτηκε στη συναυλία...απλά για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως έχουμε πάρα πολύ μικρή σκηνή στην Ελλάδα...για τους Ryker's μιλάμε...τους Ευρωπαίους Madball όπως είχε πει και κάποιος αμερικάνος στα '90s και είμασταν καμιά 100αρια άτομα ...κι αυτά με το ζόρι...όπως και με τους Wisdom In Chains!

Aπλά ξεφτίλα!

Ευτυχώς έχω δει τους Ryker's στο ΑΝ (κι όχι μόνο)...τίγκα στον κόσμο...όταν έπρεπε!

CyCo Alx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...