Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Terror - Live By the Code (2013)


Mε μια δεκαετία πλέον στη πλάτη, οι Terror δεν έχουν να αποδείξουν και πολλά πράγματα. Εχουν καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση του κόσμου γι αυτό που είναι και αντιπροσωπεύουν.
Μετά το πολύ πετυχημένο "Keepers of the Faith" ήμουν πολύ περίεργος να δω/ακούσω τι θα σκαρφιστούν αυτή τη φορά.


Τα πρώτα δείγματα με το 7'' (Hard Lessons/Only The Devils Knows) και το video για το "I'm Only Stronger" ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Οι Terror πάνω απ'όλα είναι fans αυτής της μουσικής και γενικά του hardcore τρόπου ζωής, έτσι έφτιαξαν ένα άλμπουμ με αυτά που θα γούσταραν να ακούνε οι ίδιοι. Νew York Hardcore λέγεται αυτό και κανείς δε μπορεί να τους κατηγορήσει γι αυτό.

Από τις πρώτες νότες του "The Most High" το φλερτ με το hardcore της Αμερικάνικης μεγαλούπολης δε κρύβεται και αυτό είναι κάτι που συνεχίζεται μέχρι το τελευταίο κομμάτι του άλμπουμ "One Blood".

Στο ενδιάμεσο δε μπορώ να μη ξεχωρίσω το "Νot Impressed" που ακούγεται λες και βγήκε από το θρυλικό άλμπουμ "One Voice" των Agnostic Front, το single  "I'm Only Stronger" και το ομώνυμο "Live By The Code" .

Γενικά όλο το άλμπουμ κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο, με κομμάτια που σου μένουν στο μυαλό και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν ασυγκίνητο. Το ψεγάδι του άλμπουμ είναι αυτό που έγραψα στην αρχή. Έγραψαν ένα άλμπουμ ως fans, βγάζοντας το καλύτερο τους εαυτό αλλά θυσίασαν το προσωπικό στοιχείο. Χωρίς αμφιβολία όλα τα κομμάτια είναι πορωτικότατα, άψογα παιγμένα,  με πάθος...ΑΛΛΑ δε πολυβγαίνουν οι Terror από μέσα.

Ισως κάποιοι με θεωρήσετε λίγο αυστηρό αλλά πιστευώ πως οι Terror είναι πολύ μεγαλύτερη μπάντα, με τεράστιες δυνατότητες και δικό τους "στίγμα"!

CyCo Alx

Αξιολόγηση : 8/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...