Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Strife - Witness A Rebirth (2012)



Σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα re-union μπάντας ήταν αυτό των Strife. Η επανένωση τους αυτή, συνοδεύτηκε και από ένα νέο άλμπουμ και δεδομένου το ότι ο τελευταίος τους δίσκος "Angermeans"(2001) δε θεωρώ ότι ήταν και από τους καλύτερους τους, τουλάχιστον όχι στα δικά μου αυτιά, είχα μεγαλή αγωνία ν'ακούσω τι μας επιφύλασαν αυτή τη φορά οι Καλιφορνέζοι.


Βασικά οι Strife είναι μια μπάντα στην οποία έχω αδυναμία από τα '90ς και είχα ξενερώσει μετά το "In This Defiance". Αλλες εποχές, ας μη μένουμε στα παλιά.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με το εναρκτήριο "Τorn Apart" που το είχα ξανακούσει πριν κυκλοφορήσει  το άλμπουμ και μάλιστα είχα πεί ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κι όμως οι παλιοί καλοί Strife επέστρεψαν στα γνωστά τους hardcore λημέρια.

Τεχνικοί, πολλά sing alongs, με το κλασσικό δικό τους ήχο που έκανε μέχρι και τον υψηλό προσκεκλημένο στα ντραμς Igor Cavalera να υποταχθεί σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως όταν άκουσα πως στα ντραμς θα είναι ένα όνομα σα τον   Igor Cavalera είχα ανησυχήσει, γιατί το θεώρησα ως παιχνίδι για promotion.

Tελικά οι φόβοι μου ήταν άδικοι, οι Strife επέστρεψαν για τα καλά στις ρίζες τους και μας παρουσιάζουν ένα δίσκο διαμάντι αντάξιο του παρελθόντος τους.

Τα guests των Βilly Graziadei ("Never Look Back"), Marc Rizzo("In This Defiance") και Scott Vogel("Look Away") δίνουν άλλη αύρα και ένα πνεύμα ενώτητας στο άλμπουμ.

Xτυπήστε το όπου το βρείτε εγγυημένα!

CyCo Alx

8.5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...