Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Madball - Rebellion EP (2012)


Νέα κυκλοφορία από τους Madball, EP αυτή τη φορά, με 4 νέα κομμάτια και δύο επανεκτελέσεις των "Get Out" και "Ιt's My Life" από το πρώτο τους ΕP του 1989 "Βalls Of Destruction". Προς το παρόν το "Rebellion" έχει κυκλοφορήσει μόνο σε ηλετρονική μορφή ενώ κάπου πήρε το μάτι μου ότι άρχισαν τις προ-παραγγελίες για την έκδοση σε 7'' βινύλιο.


Φυσικά μη περιμένει κανείς εκπλήξεις, για τους Madball μιλάμε άλλωστε οπότε οι πειραματισμοί δε χωράνε πουθενά. Κλασσικό NYHC στο ύφος που τους έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια με όλα τα κομμάτια να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Ωραία παραγωγή, σφιχτά δεμένες κιθάρες, ο Hoya στο μπάσο groove-άρει όσο χρειάζεται και ο Freddy ραπάρει όσο χρειάζεται. Λίγο ποιο διαφορετικό (μη φανταστήτε τίποτα τρελό) θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το "My Blood" το οποίο είναι γραμμένο για το γιο του Freddy οπότε υπάρχει λίγο συναίσθημα παραπάνω...θυμίζει λίγο Agnostic Front στο άλμπουμ "One Voice" (δεν είναι κακό!)

Οσο για τις δύο επανεκτελέσεις αν και δεν είμαι ιδιαίτερος υποστηρικτής τέτοιων κινήσεων, συνήθως μου είναι αδιάφορες, μπορώ να πώ ότι τις διασκέδασα αρκετά αφού είχα και καιρό να ακούσω τα συγκεκριμένα κομμάτια και γενικά κολλάνε με το ύφος του δίσκου.

CyCo Alx

ΥΓ: Το Rebellion αποτελεί τη πρώτη κυκλοφορία της εταιρίας του Freddy Black 'n Blue Productions.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...