Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Διισκοκριτική: Wisdom In Chains - Pocono Ghosts 7'' (2011)


To Pocono Ghosts δεν είναι και τόσο καινούργια κυκλοφορία αλλά για κάποιο λόγο είχε ξεπέσει στη δισκοθήκη μου και όλο ανέβαλα να γράψω γι' αυτό. Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Το 7'' ξεκινάει με το τραγούδι "In Case You Forgot", είναι από αυτά τα mid tempo κομμάτια που μας κάνει να είμαστε αγκαλιασμένοι με ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματισμένο στο στόμα, μια γροθιά υψωμένη στον αέρα και να τραγουδάμε τους στίχους μαζί μέ τη μπάντα στις συναυλίες(μόνο όσοι ακούμε hardcore μπορούμε να καταλάβουμε το συναίσθημα!).

Ακολουθεί και κλείνει τη πλευρά το "Spit In Back", όσοι πορώνονται με Blood For Blood ή με τις παλιές δουλείες των Wisdom In Chains θα το λατρέψουν. Πιο μεγάλες ταχύτητες και η αίσθηση του "έτσι πρέπει να παίζεται το hardcore" διάχυτη σε όλο το κομμάτι. Απλά τέλειο!

Στη δεύτερη πλευρά συναντάμε μόνο ένα τραγούδι, τη διασκευή της ωδής των Motorhead για τους Ramones, το πασίγνωστο R.A.M.O.N.E.S. Πολύ καλή επιλογή, αξιοπρεπέστατη hardcore εκτέλεση (εξακολουθώ να προτιμώ το αυθεντικό).

Αυτό που μένει στο τέλος της ακρόασης είναι ένα σύνδρομο στέρησης, εγώ τουλάχιστον ήθελα και άλλο. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τη νέα full length δουλειά των Wisdom In Chains και μέχρι τότε βολευόμαστε με "υποκατάστατα" όπως το εν λόγω 7''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...