Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Δισκοκριτική : Olde York - 7'' (2012)


Tώρα άμα σας έλεγα ότι οι Olde York είναι από το Texas θα με πιστεύατε; Οχι βέβαια, από εκεί που φαντάζεστε είναι και βάλθηκαν να μας θυμίσουν πως πρέπει να είναι το Old School N.Y. Hardcore (λες και είχαμε ξεχάσει...τέλως πάντων).

Στο 7'' των Olde York μη περιμένετε εκπλήξεις, Ν.Υ Ηardcore όπως το έπαιξαν οι Murphy's Law, Warzone, Killing Time με μια ιδέα από Agnostic Front και Sick Of It All.
Τρία δικά τους κομμάτια στη πρώτη πλευρά, τα "Fall Of Man". "Liars" και "On And On" και δύο διασκευές στη δεύτερη, το "Don't Forget The Struggle, Don't Forget The Streets"  των Warzone και το "Brightsight" των Killing Time.
Oπως προανέφερα μη περιμένετε εκπλήξεις σε αυτό το δισκάκι, είτε σου αρέσει το παλιό-στυλ οπότε δε το συζητάμε είτε όχι οπότε μην ασχοληθείς καν.
Το 7'' κυκλοφορεί από την LionHeart η οποία είναι ένα σχετικά νέο D.I.Y Label που εδρεύει στη Γερμανία και έχουν τυπωθεί "αυστηρά" 100 κομμάτια, οπότε όποιος προλάβει.
Πάρτε μια ιδέα από τους Olde York εδώ.
Mαζί με το δισκάκι πέρνετε και μια αφίσα με το εξώφυλλο και ένα ...μαγνητάκι για το ψυγείο (δε κάνω πλάκα) με το λογότυπο της μπάντας!!

Το πρώτο Full Length αλμπουμ των Olde York πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

CyCo Alx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...