Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Terror - Live @ 7 Sins 18-2-2011


Oταν παίζουν οι Terror το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσεις μια τίμια και αληθινή στο πνεύμα του hardcore συναυλία. Δε ξέρω αν παίζουν τη καλύτερη μουσική ή αν είναι η μεγαλύτερη hardcore μπαντα της εποχής, αυτό που ξερώ είναι πως είναι η πιο ειλικρινής και αληθινή hardcore μπάντα που κυκλοφορεί στις μέρες μας!


Τη συναυλία άνοιξαν οι Οverpain από τη Θεσσαλονίκη. Αληθινό, τσαμπουκαλεμένο hardcore. Tα παληκάρια είχαν άνεση στη σκηνή και καλή επικοινωνία με το κόσμο που ανταποκρίθηκε. Η σκηνή  που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται στη Sallonica  βγάζει καλές μπάντες. Ηταν η δεύτερη φορά που τους είδα και ειλικρινά και να μην ήξερα ότι ήταν ελληνικό συγκρότημα θα πήγαινα να τους ξαναδώ ευχαρίστως.

Tη σκυτάλη πήραν οι Go Ask Alice, το metal core που παίζουν δε πολυταίριαζε με το ύφος της συναυλίας και προς τιμήν τους το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι. Πάντως μια χαρά σταθήκαν στη σκηνή, δεμένη μπάντα και δε νομίζω να χαλάστηκε κανένας που τους είδε και τους άκουσε.

Γύρω στις 11 ήρθε η ώρα να βγούν και οι Τerror και να αρχίσει το πάρτυ. Οπως είπα και στην αρχή οι τύποι πραγματικά διασκεδάζουν αυτό που κάνουν και είναι αφιερωμένοι 100% στη hardcore σκηνή. Αφού ευχαρίστησαν καμιά 20αριά φορές τους 261 (μόνοι τους είπανε το νούμερο) ανθρώπους που είμασταν εκεί έκαναν και μια δήλωση που σίγουρα θα έπρεπε να κάνει όλους τους μεταλοροκάδες να σκύψουν το κεφάλι. "Και 1.000.000 $ να μας δίνατε ποτέ δε θα ξεπουλιόμασταν"...και το εννοούσαν.

O frontman Scott Vogel δε δίσταζε να μοιράζετε το μικρόφωνο με το κόσμο, να κάνει stages dives και γενικώς να δείχνει να το απολαμβάνει. Toυ έκανε μεγάλη εντύπωση που το κοινό ήξερε τους στίχους και δε παρέλειψε να καυτηριάσει όλους τους τυχάρπαστους που λένε πως παίζουν hardcore ενώ είναι ένα μάτσο σκατά...δεν είναι δικά μου λόγια!

Σε όλη τη διάρκεια του σετ τους και πόσο μάλλον στα "hit-ακια" όπως Always The Hard Way, Keepers Of The Faith κλπ  έγινε ο κακός χαμός στο 7 Sins. Ηταν μια αυθεντική "ροκ" , θα τη πω, συναυλία γιατί έτσι θα έπρεπε να είναι όλες οι "ροκ" συναυλίες. Θα τολμήσω να πω "δημόσια" αυτό που είπα στο "μεταλά" φίλο μου που είμασταν μαζί...."Οσοι δεν έχετε δει και ζήσει μια καλή hardcore συναυλία δε ξέρετε τι εστί συναυλία"...

CyCo Alx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...