Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

7 Seconds - Leave A Light On (2014)


Εννιά χρόνια είχαν να βγάλουν δίσκο οι 7 Seconds, αν και οφείλω να ομολογήσω πως τους "έχασα" κάπου στα τέλη των '80ς και έκτοτε είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με νέα τους δουλειά. Οι δεκαετίες που προηγήθηκαν είχαν πολύ πιο ενδιαφέροντα θέματα ν'ασχοληθώ από το μελωδικό hardcore punk των 7 Seconds, χωρίς βέβαια ποτε να πάψουν να είναι μια από της πιο αγαπημένες, πρωτοπόρες και επιδραστικές μπάντες στη συνείδηση μου.



Στο "Leave A Light On" μας αποδεικνύουν πως τη περίφημη ατάκα που τραγούδαγαν πριν 30 χρόνια, "Young 'Til I Die" στο ντεπούτο τους άλμπουμ "Τhe Crew", την εννοούσαν πέρα για πέρα.

Υοuth Crew punk rock από τους βετεράνους και κατά κάποιο τρόπο συνιδρυτές του είδους, είναι αυτό που έχουν να μας καταθέσουν εν έτη 2014. Μελωδικό hardcore punk στα χνάρια του προτελευταίου άλμπουμ των Pennywise.

Πιασάρικες συνθέσεις, ο γνωστός Kevin Seconds στο μικρόφωνο που ακούγεται σαν 20άρης. Θετική διάθεση, στίχοι που ενώνουν αντί να χωρίζουν και φυσικά το κομμάτι Slogan For A Shirt να έχει γίνει ένα από  τα αγαπημένα μου, μαζί με τα Ι Ηave Faith In You και 30 Years (And Still Going Wrong) που θυμίζουν κάτι από τα παλιά.

Τίμιο άλμπουμ από τους 7 Seconds που σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις καλά. Οσοι γουστάρετε H2O, Pennywise, Bad Religion κλπ τo "Leave A Light On" είναι ένα άλμπουμ που σίγουρα θα πρέπει να έχετε στη δισκοθήκη σας.

CyCo Alx

Aξιολόγηση : 8/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...