Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Disräpe - Disräpe (2013)


Oταν ο ίδιος μπαίνεις στη διαδικασία να πεις ότι παίζεις D-Beat αυτόματα βάζεις τον εαυτό σου κάτω από την ομπρέλα των τεράστιων Discharge και προφανώς και το βάρος είναι μεγάλο καθώς όλες οι D-Beat μπάντες σκοπό έχουν να συνεχίσουν τη κληρονομιά στη κουλτούρα και στη μουσική που άφησαν πίσω τους οι Αγγλοι "νονοί" του εν λόγω ιδιώματος.



Οι Disräpe μας έρχονται από το Καναδά και το ομώνυμο άλμπουμ τους είναι το πρώτο τους full length. Παρόλο το "περιορισμένο", λόγω του είδους που επέλεξαν να υπηρετήσουν, ρεπερτόριο από μουσικής άποψης, οι Disräpe για εμένα απότελούν την έκπληξη της χρονιάς. Εχουν ακολουθήσει τη "περπατημένη" όλων των αυθεντικών συγκροτημάτων του είδους (Discharge, Anti-Cimex κλπ) αλλά έχουν προσθέσει και τη προσωπική τους πινελιά, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα συγκροτήματα του είδους που ώρες ώρες μοιάζουν (κακά τα ψέματα) με κλώνους των Discharge.

Tα metal/crossover περάσματα και οι κάπως πιο γρήγορες ταχύτητες, τους κάνουν να ξεχωριζουν από το σωρό.

Αξίζει να τους τσεκάρετε. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρώτο τους EP Dis Nightmare Continues εδώ και το ομώνυμο Disräpe να το ακούσετε από τον player στο τέλος της σελίδας.

CyCo Alx

Αξιολόγηση : 8/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...