Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Look My Way - Mentality (2013) + Stream


Πρώτο full length άλμπουμ για τους Γερμανούς Look My Way και ήρθε η ώρα ν'αποδείξουν όλα όσα υπόσχονταν τόσο στο πολύ καλό πρώτο 7'' "520" όσο και στο demo τους.


Μετά από αρκετές ακροάσεις του "Μentality" μπορώ να πω πως αν και μόλις τριών ετών μπάντα ωρίμασαν. Απέκτησαν πιο προσωπικό ήχο, χωρίς βέβαια να αποκλείνουν και πολύ από το νεοϋορκέζικο στυλ hardcore που μας είχαν συνηθίσει. Σαφώς και διακρίνονται οι επιροές από Madball αλλά πλέον είναι διανθισμένες και με πολλά προσωπικά στοιχεία. Επίσης έκαναν στην άκρη το "macho" στυλάκι που συνηθίζεται στο είδος και παρουσιάζονται μ'ενα πιο "ειλικρινές" πρόσωπο και συμπεριφορά θα τολμούσα να πω.

Τα καθαρά, αλλά επιθετικά, φωνητικά ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της μπάντας καθώς και οι "εκμοντερνισμοί " με τα διάσπαρτα beatdown στοιχεία που χρησιμοποιούν με πολύ έξυπνο τρόπο, κάνουν το "Mentality" ένα άλμπουμ που ακούγεται μονορούφι. Δε λείπουν και οι πιο punk επιροές τους, όπως στο ομώνυμο του δίσκου που είναι κι ένα από τα καλύτερα.

Οι ταχύτητες του άλμπουμ ποικίλουν...με μια τάση προς τις υψηλές ταχύτητες να είναι εμφανής. Αγαπημένο μου κομμάτι το αντιρατσιστικό "Ζero Tollerance".

Πολύ καλό άλμπουμ, ελικρινής μπάντα που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε με πολύ δουλειά και αφοσίωση να ξεπεταχτεί.

Μπορείτε ν'ακούσετε ολόκληρο το άλμπουμ στον player στο τέλος της σελίδας.

CyCo Alx

Αξιολόγηση : 8/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...