Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο Ηarley Flanagan μαχαίρωσε μέλη των... Cro-Mags!


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
H κόντρα μεταξύ του John Joseph (ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής των Cro-Mags) και του Harley Flanagan(ιδρυτικό μέλος και πρώην μπασίστας των  Cro-Mags ) ήταν γνωστή εδώ και χρόνια. Το τελευταίο καιρό ο πρώτος, περιόδευε και έδινε συναυλίες με μια μπάντα που αποκαλούσε Cro-Mags, ο Harley Flanagan δεν είχε αντιδράσει...μέχρι που η όλη κατάσταση πήγε στα άκρα!

Στα πλαίσια του “CBGB Festival” στο Webster Hall της Νέας Υόρκης, ο Flanagan επιτέθηκε με μαχαίρι στα VIP στον  Mike “The Gook” Couls , τωρινό μπασίστα των αυτοαποκαλούμενων Cro-Mags και τον τραυμάτισε στο στομάχι και στο χέρι , όπως και τον William Berario όπου τον μαχαίρωσε πάνω από το μάτι και τον γρονθοκόπησε. Και οι δύο είναι εκτός κινδύνου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο βρίσκετε και ο Flanagan αφού μετά το περιστατικό και σε συμπλοκή με τους άνδρες της ασφάλειας έσπασε το πόδι του.
Στη συναυλία εκτός από τους "και καλά" Cro-Mags συμμετείχαν και οι Sick Of It All και Vision Of Disorder.
Και για να το διασκεδάσουμε λίγο το θέμα (όσο γίνεται)...αυτές είναι κόντρες μεταξύ μελών συγκροτημάτων όχι σα τα "γατάκια" τους μεταλλο/ροκάδες που ανταλλάσουν δελτία τύπου!
Χωρίς πλάκα τώρα αυτά είναι γελοιότητες και τραγικά πράγματα για να συμβαίνουν στη hardcore σκηνή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...